ВИДЕО: Карате ритник като на Моци от финала на Световното


ВИДЕО: Карате ритник като на Моци от финала на Световното

5062 1

Румънският защитник на Лудогорец Козмин Моци за пореден път блесна в лоша светлина, след като през уикенда се опита да извади органите на Стефан Николич от ЦСКА със зверски ритник в корема на черногореца. 

Абсурдното изпълнение на Моци стигна дори до реномираните британски медии "Дейли Мейл" и "Евроспорт", като всеки осъжда действията на защитника. За него обаче наказание няма, след като реферът на двубоя Георги Йорданов дори не отсъди нарушение. 

Едно от големите доказателства, че реферът по време на Лудогорец - ЦСКА (4:0) допусна фрапантна и немислима грешка, датира от юли месец 2010 година, когато в спор за световната титла по футбол един срещу друг се срещанаха Испания и Холандия. 

Във финалната среща Найджъл Де Йонг влезе зверски с бутоните в гръдния кош на Шаби Алонсо. За учудване на всички, червен картон не последва, а веднага след мача реферът Хауърд Уеб беше критичен към себе си, заявявайки че това е директен червен картон. Георги Йорданов обаче, който е може би най-добрият български рефер, още не е признал грешката си.

По-рано днес пък ви представихме случай, в който футболист загина заради подобен ритник

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички