ВИДЕО: Истинска голеада с 10 гола между Севиля и Еспаньол


ВИДЕО: Истинска голеада с 10 гола между Севиля и Еспаньол

1519 0

На истинска голеада станаха свидетели зртелите  на "Рамон Санчес Писхуан" в Севиля, където едноименният тим победи Еспаньол с 6:4.

Двата отбора се надпреварваха да бележат голове, а феновете на домакините останаха изключително доволни от изявите на новите попълнения, защото и 6-те гола за севилци бяха дело на футболисти, привлечени това лято.

С два гола се отличи Лусиано Вието, а по веднъж за тима от Андалусия се разписаха Пабло Сарабия, Франко Васкес, Висам Бен Йедер и Хироши Кийотаке.

Гостите на два пъти повеждаха, но в крайна сметка офанзивната мощ на Севиля се оказа решаваща. Головете за каталунския тим отбелязаха Херард Морено, Пабло Пиати, Ернан Перес и Виктор Санчес.

Това беше първа победа начело на севилци за Хорхе Сампаоли, след като отборът отстъпи на Реал Мадрид за Суперкупата на Европа и на два пъти на Барселона за Суперкупата на Испания.

"Най-важното е, че стартирахме с 3 точки. Изпитвахме радост от играта си. Феновете ни дадоха огромна подкрепа", коментира Вието, който играе в Севиля под наем от Атлетико Мадрид.

"Чудесно е, че отбелязахме толкова много голове, защото в предишните ни мачове не се получаваше", добави аржентинецът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички