ВИДЕО: Гарет Бейл отговори на критиките с два гола


ВИДЕО: Гарет Бейл отговори на критиките с два гола
Снимка: Getty Images/Guliver

1864 0

Реал Мадрид сложи край на черната си серия от 3 мача без победа и две поредни загуби, след като стигна до лесно 2:0 срещу Леванте в мач от 27-ия кръг на Примера дивисион.

И двата гола на "белия балет" бяха дело на хуления в последните 2-3 месеца Гарет Бейл, който най-накрая сложи край на головата си суша.

Въпреки сериозните критики, той отново почна като титуляр редом до Роналдо и Бензема. Най-накрая почивка получи Тони Кроос, който беше заменен от Модрич, а Лукас Силва също почна като титуляр. Серхио Рамос се завърна в стартовия състав след контузия и замести Рафаел Варан.

Наличието на Модрич в средата на терена определено беше благотворно за "белия балет", като мачът беше решен още през първото полувреме.

В 18' Модрич изведе изведе Бензема отдясно в наказателното поле и френският нападател центрира на далечна греда, където Роналдо със задна ножица пробва да съкрати изоставането си в класацията на голмайсторите от Лионел Меси.

Топката бе изчистена от голлинията, но играчите на Леванте не успяха да я отдалечат от вратата си и след кратък карамбол тя попадна на десния крак на Бейл, който от въздуха я оплете в мрежата за 1:0.

В 40' отново Бейл беше на точното място в точния момент. Бензема проби отдясно и пусна за Роналдо в наказателното поле. Той пробва диагонален шут, но Бейл на два метра от голлинията засече и ударът на Роналдо се превърна в асистенция за Бейл - 2:0.

До края на двубоя повече голове не паднаха въпреки опитите на Роналдо да се добере до попадение срещу един от любимите си съперници. Победата върна Реал Мадрид на точка от Барселона преди Ел Класико, което ще се проведе през следващата седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички