ВИДЕО: Един точен удар уби шампионските аспирации на Атлетико


ВИДЕО: Един точен удар уби шампионските аспирации на Атлетико

1470 0

Атлетико (Мадрид) по всичко изглежда няма да успее да защити титлата си в Примера дивисион, след като стигна само до 1:1 срещу Валенсия в мач от 26-ия кръг на шампионата в Испания.

"Дюшекчиите" доминираха почти през целия двубой, бранеха се отлично и имаха няколко чисти положения, но така и не успяха да надделеят "прилепите", които дори застрашиха 3-ото място на столичани.

След силно начало мадридчани поведоха в 33' с гол на Коке. При статично положение Гризман свали с глава наказателното поле, където Тиаго успя да пусне за испанеца и той разстреля вратата на Валенсия - 1:0.

През второто полувреме Валенсия имаше само два удара, един точен, но той се оказа решаващ в срещата. В 78' Парехо пробва центриране от пряк свободен удар, което се превърна в изстрел от близо 37 метра.

Моя не успя да прецени добре топката, тя кацна на гредата, а в опразнената врата Мустафи успя да отбележи с глава и да донесе точката на своите.

 

В края Хави Фуего получи червен картон, но и това не помогна на момчетата на Диего Симеоне да стигнат до успех.

Това е второ поредно равенство за Атлетико (Мадрид), като шампионите имат само 1 победа в последните си 4 мача, с което се отдалечиха от борбата за титлата. "Дюшекчиите" са с 55 точки - на 7 от лидера Барселона.

Валенсия пък изостава само с 1 точка от Атлетико, като в последните 13 мача "прилепите" имат само 1 загуба - от Малага, в началото на миналия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички