Вдъхновена Барселона смаза слабак на "Камп Ноу"


Вдъхновена Барселона смаза слабак на "Камп Ноу"

1319 0

Барселона продължава да води в Ла Лига, след като каталунците се развихриха и смазаха Осасуна със 7:1 в първия си мач след драматичния успех в "Ел Класико".

Още през първото полувреме Меси и Андре Гомеш отбелязаха по един гол, а гостите рядко минаваха центъра. В самото начало на втората част обаче Торес вкара за 2:1, но това само ядоса домакините, които в следващите 20 минути разпиляха своя съперник.

В 57' удар на Пике беше избит от голлинията, но топката остана в Гомеш, който от 11 метра направи 3:1. 4 минути по-късно Лео Меси проби през центъра и от границата на наказателното поле направи 4:1.

Меси беше заменен малко по-късно, но головете не спряха. Първо Пако Алкасер се разписа за 5:1, а Хавиер Масчерано вкара от дузпа в 67' за 6:1. Крайното 7:1 бе оформено отново от Алкасер, който се възползва отлично от извеждащ пас на Денис Суарес.

С головия си спектакъл Барселона мина границата от 100 гола и има цели 17 попадения повече от Реал Мадрид на този етап от сезона. Каталунците са със 78 точки и в момента водят с 3 преди Реал да изиграе гостуването си на Депортиво Ла Коруня.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички