Варан разкри какво го накара да отреже Юнайтед и Моуриньо


Варан разкри какво го накара да отреже Юнайтед и Моуриньо

4015 0

Защитникът Рафаел Варан, който игра като титуляр във всички досегашни мачове на Реал Мадрид през новия сезон, разкри какво му е повлияло да избере да остане в клуба.

Французинът разкри, че сънародникът му Зинедин Зидан, който е начело на Реал, му е обещал да играе редовно. Това е накарало Варан да отклони предложението на бившия си наставник Жозе Моуриньо да премине в Манчестър Юнайтед.

Ясно е къде ще играе Рафаел Варан от новия сезон

"Разбира се, бях поласкан от интереса на Манчестър Юнайтед. Жозе Моуриньо е човекът, който ме издигна в Реал Мадрид, а интересът на голям клуб като Юнайтед със сигурност ме поласка. Въпреки това, в момента, в който разбрах какъв е планът на Реал за мен през новия сезон, повече нямах никакви дилеми", сподели бранителят.

"Винаги съм се чувствал отлично в Мадрид и мисля, че взех правилното решение. Във футбола трябва да вземате важни решения и в момента, в който узнах ролята си през новия сезон, нямах никакви съмнения къде ще продължа", допълни Варан.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички