Валверде: Ще привлечем още нови футболисти


Валверде: Ще привлечем още нови футболисти
Снимка: Guliver/GettyImages

2405 0

Наставникът на Барселона - Ернесто Валверде, призна, че клубът ще привлече още нови попълнения и след трансферите на Малком, Клеман Ленгле и Артур. За него най-важно е каталунците да подпишат с халф, който да пасне на тяхната игра. 

"Ясно е, че в средата на терена загубихме важен играч като Паулиньо. Играчите, които дойдоха (Артур) и момчетата от дубъла имат подобен профил. Ще се опитаме да сформираме възможно най-силен състав, като имаме предвид, че вече сме и без Иниеста", заяви Валверде на пресконференция преди контролата с Тотнъм.

"Трансферите не зависят само от мен, а и от клуба, и от пазара. Имаме нужда от халф, който да пасне на стила ни. Трябват ни хора, които да градят играта. Очакваме това да е сезонът на Дембеле. Има много какво да ни даде. Той е невероятен играч. През миналия сезон нямаше късмет с контузии и дори така пак ни помогна. Малком е млад футболист с бъдеще. От клуба смятат, че ще ни бъде полезен", допълни още треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички