Валверде обмисля да даде неочаквана почивка на Меси


Валверде обмисля да даде неочаквана почивка на Меси
Снимка: Guliver/GettyImages

2146 0

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде коментира предстоящата среща срещу Леганес, като сподели, че е възможно да даде почивка на голямата си звезда в отбора Лионел Меси.

"Леганес се защитава с петима в защита и допуска малко голове. За нас е много важно да постигнем победа в този мач. Не мога да кажа дали Меси ще почива срещу Леганес. Истината е, че той винаги иска да играе, но нещата са такива, каквито са. сички мачове са важни за отбора и е важно да спечелим всички. Трябва да сме силни", заяви Валверде.

Той коментира и жребия за Купата на Краля, където ще се изправят срещу Севиля на 1/4-финала. Барселона можеше да бъде дисквалифициран от турнира заради това, че е използвал играч, който е трябвало да изтърпи наказание. "Севиля е много опасен съперник и месецът ни ще бъде много тежък. Ние сме длъжни да правим ротации и да възстановяваме играчите. За ситуацията с Чуми смята, че клубът действа правилно и няма нищо нередно".

Относно трансферните спекулации: "Де Йонг е голям футболист, но на друг отбор. Ще видим какво ще стане. Ние изпитваме уважение към Аякс. Не се притеснявам. Клубът работи по въпроса за нов нападател. Имаме възможности. Ако не успеем да привлечем нов нападател, ще останем в състава, с който разполагаме".

Каталунците се намират в уникална серия, продължила вече 38 мача - ето каква е.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички