Валенсия ще си връща Хуан Мата


Валенсия ще си връща Хуан Мата
Снимка: Guliver/Getty Images

1331 0

Миналият уикенд официални представители на Валенсия са били в Англия, за да осъществят контакт с колегите си в Манчестър Юнайтед заради полузащитника Хуан Мата. "Прилепите" плануват да си върнат играча през лятото.

26-годишният Мата се представи добре при победата с 3:0 над Тотнъм, но това бе първата му поява в стартовия състав за последните два месеца във Висшата лига. Очевидно е, че треньорът Луис ван Гаал не харесва испанеца, който бе привлечен от предшественика му Дейвид Мойс от Челси срещу 37 милиона паунда през януари 2014 г.

Според "Daily Mirror" Валенсия ще се пробва да убеди Мата да се върне на "Местая", където беше звезда преди да премине в Челси. От клуба са готови да платят 20 милиона паунда за халфа.

Делегацията на Валенсия е от най-високопоставените лица на клуба - собственикът Питър Лим и президента Амадео Салво, което демонстрира колко са сериозни намеренията им.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички