Валенсия - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме битката за оцеляване на "прилепите"?


Валенсия - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме битката за оцеляване на "прилепите"?
Снимка: Getty Images

2641 0

Един от най-знаменитите испански клубове - Валенсия, продължава борбата си за оцеляване в Ла Лига. "Прилепите" са в непосредствена близост до зоната на изпадащите в елита, а на пътя им застава не кой да е, а Реал Мадрид.

Какви ги свършиха двата тима?

Реал Мадрид, който обаче до края на сезона се бори само за името си и най-много второто място в класирането. "Кралете" са втори с актив от 71 точки - 2 повече от третия Атлетико Мадрид и на цели 14 зад вечния съперник Барселона, който съвсем наскоро си осигури титлата. Тимът, воден от Карло Анчелоти, преди броени дни отпадна и от Шампионска лига след загуба в полуфиналния реванш с 0:4 от Манчестър Сити и общ резултат 1:5.

Това може да послужи като психологическа спирачка на "белия балет" срещу "оранжевите", които водят ожесточена битка в дъното на таблицата. Играчите на Салвадор Марко са 16-и, а от зоната на изпадащите ги делят 2 пункта. Отборът записа 10 победи, 7 равенства и цели 17 поражения през сезона до момента.

Последният мач между тези два съперника бе на 2-ри февруари тази година. Той завърши при резултат 2:0 в полза на "лос бланкос". Тогава, само в рамките на 2 минути, Марко Асенсио и Винисиус отказаха съперника.

Къде да гледаме двубоя?

Срещата между "прилепите" и "кралския клуб" е с начален час 19:30 ч. българско време. Тя ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на Макс Спорт 4. Ако нямате възможност да гледате, може да проследите мача Валенсия - Реал Мадрид НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички