В Реал вече очакват с отворени обятия Мбапе


В Реал вече очакват с отворени обятия Мбапе
Снимка: Getty Images/Guliver

1213 0

"Вратата на Реал Мадрид винаги е отворена за най-добрите играчи в света. Бихме посрещнали Мбапе с отворени обятия", обяви капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос.

18-годишният нападател на Монако се появи на голямата сцена в последните месеци, като впечатли особено много с изявите си срещу Манчестър Сити на 1/8-финалите на Шампионска лига, отбелязвайки голове и в двата мача срещу "гражданите". Веднага след това медиите започнаха да говорят, че водещите европейски клубове ще се опитат да привлекат Мбапе през лятото, а сега Рамос потвърди това.

"Сега би било неуважително да играем за футболисти, които играят в други отбори. Едва ли Флорентино Перес ще ми звънне, за да ме попита за трансфера, но вратата на Реал Мадрид винаги е отворена за най-добрите футболисти в света. Ако дойде в Мадрид,ще го приемем с отворени обятия, както винаги правим с нови играчи", коментира централният бранител.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички