В Каталуния: Арда Гюлер не е доволен от малкото игрово време в Реал Мадрид


В Каталуния: Арда Гюлер не е доволен от малкото игрово време в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

4724 0

Феновете на Реал Мадрид бяха изключително развълнувани, когато бе обявен трансферът на 18-годишния талант Арда Гюлер. Очакванията бяха подсилени и с коментари на наставника Карло Анчелоти, но контузии провалиха плановете и на двете страни.

В Каталуния оцениха слуховете за млада надежда в Реал Мадрид

Арда Гюлер не е доволен от малкото игрово време в Реал Мадрид

Турският национал се възстанови бавно от травмата, а и не е доволен от малкото възможности, които получава. Независимо, че от скоро е готов за игра, информира "Sport". Гюлер дебютира срещу Арандина, като започна титуляр и бе изваден след час игра.

Бяха му дадени и 8 минути игра в полуфинала за Суперкупата на Испания срещу Атлетико Мадрид, но в последвалите 3 мача - срещу Барселона, отново Атлетико и Алмерия, остана на пейката.

Срещи Алмерия не успя да скрие разочарованието си, след като видя, че Анчелоти ще използва негови съотборници, а не него. Според каталунското издание има слухове, че Гюлер ще предпочете да отиде под наем до края на сезона в друг отбор, за да получи повече минути на терена.

Този шанс обаче изглежда малко вероятен, тъй като Реал едва ли биха се съгласили. Единственото нещо, което може да окаже влияние върху желанието на Гюлер идното Европейско първенство в Германия. По-рано Реал направи ключова стъпка за подсигуряване в защита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички