В Испания: Роналдо се договори с новия си клуб


В Испания: Роналдо се договори с новия си клуб

5328 0

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо се е договорил за договор с френския гранд Пари-Сен Жермен, гръмна каталунското издание "Мундо Депортиво" часове преди мача на "кралския клуб" срещу Манчестър Сити в Шампионска лига.

Според източник на изданието в лагера на Роналдо, португалецът неколкократно е пътувал до Париж, където е водил няколко разговора с шефа на ПСЖ Насер ал Хелайфи, който го е убедил да подпише предварителен договор с клуба при последната им среща.

ВИДЕО: Имаше ли дузпа за Реал Мадрид срещу Сити?

Няколко издания вече заподозряха, че това е опит в Каталуня да бъде дестабилизирана ситуацията в Реал Мадрид, след като вестници, близки до столичния гранд, са категорични, че Роналдо ще преподпише с настоящия си клуб.

Все пак от "Мундо Депортиво" уточняват, че споразумението зависи изцяло от развоя на преговорите му с Флорентино Перес по новия му контракт с Реал. Приоритет за португалеца е оставането му на "Сантяго Бернабеу".

Иначе във вторник вечер срещу Манчестър Сити Роналдо изненадващо дори не се появи на терена на "Етихад". Причината четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички