В Испания: Перес прави последен опит да отмъкне Меси в Реал


В Испания: Перес прави последен опит да отмъкне Меси в Реал
Снимка: Guliver/Getty Images

10511 0

Реал Мадрид ще направи опит да привлече лидера на големия си съперник Барселона - Лионел Меси. Това съобщи експертът по испански футбол Греъм Хънтър в колонката си за "Daily Record".

Тези дни трансферното наказание на Реал бе намалено и сега "Галактикос" няма да могат да купуват играчи само за един трансферен прозорец (януари 2017).

По информация на журналиста, Реал вече е направил план за покупките си през лятото на 2018 година, тъй като не вярвали, че през зимата на 2018-а ще вземат някой звезден играч.

През лятото на 2018 г. Меси ще бъде вече на 31 г. и ще бъде твърде "стар", за да отиде в Реал, но след като на мадридчани им бе разрешено да купуват играчи през 2017-а, босът на клуба Флорентино Перес ще се опита да привлече притежателят на пет награди "Златната топка".

"Сега всички очакват Меси да се договори с Барса и да подпише нов контракт с клуба, може би последният му договор с "блаугранас", пише Хънтър. - Въпреки това, ако до няколко месеца това не се случи, Длорентино Перес ще има възможността да купи аржентинеца. Най-малкото, той ще се опита да го направи".

През настоящия сезон Лео Меси е записал 12 гола в 13 мача за Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички