В Испания пак започнаха слуховете: Флорентино Перес отново търси "галактико"


В Испания пак започнаха слуховете: Флорентино Перес отново търси "галактико"
Снимка: Guliver/GettyImages

2058 0

След като през летния трансферен прозорец Реал Мадрид не успя да вземе своята цел №1 - Килиан Мбапе, Флорентино Перес е твърдо решен да направи гръмка покупка през лятото на 2018 година. Строителният магнат вече няколко години "пропуска" да вземе поредния "галактико" в своята колекция, но вече прави план как да процедира през лятото.

№1 в списъка на президента на "белия балет" е Пауло Дибала, информира каталунският ежедневник "Mundo Deportivo". Аржентинецът започна отлично кампанията и има 10 гола в 6 мача в Серия А и играе най-добрия футбол в кариерата си.

Дибала обаче не е единственият, който Перес ще следи внимателно. Единсон Кавани, Пиер-Емерик Обамеянг, Еден Азар и Антоан Гризман са останалите имена в списъка на президента. Най-вероятно обаче изборът му ще бъде сведен до Гризман и Дибала, след като вече отказа да вземе Обамеянг, а Азар се очаква да подпише нов договор с Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички