В Барселона не са оптимисти за Усман Дембеле


В Барселона не са оптимисти за Усман Дембеле
Снимка: Getty Images

1373 0

В Барселона не са оптимистично настроени относно развитието на казуса с Усман Дембеле. Двете страни все още са далеч от споразумение за нов контракт, а високите изисквания на французина могат да откажат Барселона от футболиста.

„Ситуацията не се е променила с Дембеле, той знае много добре какво мисли клубът и има нашето предложение на масата и знае, че трябва бързо да разрешим тази ситуация“, коментира изпълнителният директор на клуба Матеу Алемани.

„Надяваме се, че той ще остане при нас, защото е важен играчи и скоро вярваме, че ще има новини“, добави шефът на Барселона.

"Зависи от капацитета, който имаме да генерираме и за финансовия феърплей. Ние сме внимателни към пазара в случай, че имаме опции за подписване. Опитваме се да подсилим отбора, има някои опции. Вече привлякохме Дани Алвеш, който ни дава характер и също така допринася за отбора с таланта си. С Феран Торес работихме усилено, за да се подсилим и колкото повече цели имаме, толкова по-добре“, каза Алемани по повод зимната селекция.

През това време Челси иска да привлече лидер на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички