Юрген Клоп отговори разбрал ли се е с Реал Мадрид


Юрген Клоп отговори разбрал ли се е с Реал Мадрид

1568 0

Все още действащият старши-треньор на Борусия Дортмунд Юрген Клоп не е разговарял с нито един отбор за бъдещето си. Това разкри самият той по повод слуховете, че ще поеме Реал Мадрид.

"Няма нищо вярно в това. Все още не съм говорил с никого", коментира днес наставникът.

Преди два дни "Дойче Веле" излезе с информация, че Клоп има предварителен договор с Реал Мадрид за 3 години и заплата от 8 милиона евро на сезон.

Уволнението на Карло Анчелоти изглежда почти сигурно и, въпреки думите на Клоп, именно немският специалист е фаворит за поста на италианеца. Ръководството на "белия балет" води преговори с Рафаел Бенитес, ако по някаква причина Клоп не акостира на "Сантяго Бернабеу".

Самият Клоп не желае да коментира темата с неговото бъдеще преди края на сезона. В събота отборът му играе срещу Вердер в спор за 7-ото място в класирането, което със сигурност ще прати Борусия в Лига Европа. Причината е, че Дортмунд е на финал за Купата на Германия и, ако се класира на 7-а позиция, крайният изход от мача с Волфсбург за златото няма значение за европейското участие на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички