Юнайтед спечели или Реал просто се отказа от Пол Погба?


Юнайтед спечели или Реал просто се отказа от Пол Погба?
Снимка: Getty Images/Guliver

2465 0

Манчестър Юнайтед скоро трябва да финализира преговорите с Ювентус за привличането на Пол Погба. Юношата на тима, който през 2012 година напусна със свободен трансфер, сега може да заиграе на "Олд Трафорд" срещу рекордната сума от 125 милиона евро.

"Червените дяволи" имаха един единствен конкурент за Погба и това беше Реал Мадрид. Изненадващо, "белия балет" се отказа от това да вземе френския национал, като преди дни се пишеше, че носителите на купата в Шампионска лига нямат наличните финанси.

Бебе в Реал Мадрид

Според информация на "Marca", това не е вярно. Флорентино Перес лично е прекратил преговорите за Погба след края на Евро 2016. Именно на шампионата във Франция е имало много скаути на Реал Мадрид, които да оценят играта на халфа. 

Единодушното им мнение е, че Погба не си заслужава сумата, която Манчестър Юнайтед е склонен да даде. Чисто тактически Погба не превъзхожда играчи като Кроос и Модрич, около които се гради играта на Реал Мадрид, а приносът им в защита е много по-голям от показания на този етап от Пол Погба.

Само една оферта има за Игуаин, а тя е от Испания

Така Реал Мадрид се отказа от своя "галактико" за 2016 година, но не и от търсенето на халф. Очаква се на "Бернабеу" да пристигне Андре Гомеш срещу 60 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички