Удар по Барса: Пропадна трансферът на нов супер играч


Удар по Барса: Пропадна трансферът на нов супер играч

2915 0

Испанският шампион Барселона не може това лято да реши проблемите си с привличането на нов нападател, който да е опора на страховитото трио Меси - Суарес - Неймар.

Поради различни причини вече няколко нападатели казаха "не" на каталунския гигант, като поредният такъв е футболистът на Валенсия Пако Алкасер.

Тези дни медиите пишат, че трансферът на играча на "Камп ноу" е договорен, но изглежда, че Барселона ще трябва да намери нова цел или да даде шанс на младока Мунир Ел Хадади.

"Говорих с него, хубаво му обясних и му казах, че валенсия не иска да го продава. Той е щастлив и концентриран върху целта да вкара колкото се може повече голове", заяви спортният директор на "прилепите" Сусо Гарсия Питарх.

По отношение на вратаря Диего Алвеш, който също е цел на испанския шампион като заместник на Клаудио Браво, позицията на Валенсия е следната:

"Казах на Диего и агентите му да си търсят нов тим, където ще могат да му платят желаните пари, защото Валенсия не може да изпълни исканията му, както е правел предишният президент", посочи Сусо по време на представянето на Марио Суарес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички