Тревожно дълго продължава серията на Реал Мадрид без отбелязан гол


Тревожно дълго продължава серията на Реал Мадрид без отбелязан гол
Снимка: Getty Images/Gulliver

1345 0

Отборът на Реал Мадрид определено е в криза и в това няма никакво съмнение. Във вторник вечер европейският клубен шампион загуби от ЦСКА в Москва във втория си мач от групите в Шампионска лига

Още по-притеснителното е обаче, че три мача поред във всички надпревари "белия балет" няма отбелязан гол. Само с 1.7 средно попадения в мач воденият от Хулен Лопетеги тим има най-ниската средна стойност в последното десетилетие . Отборът вече има над 5 игрови часа без отбелязано попадение или по-точно 319 минути. 

"Кралете" не успяха да се разпишат срещу Севиля, Атлетико (Мадрид) и ЦСКА Москва. От началото на настоящия сезон отборът се разписва на всеки 52 минути. Тази статистика изглежда доста по-различна през сезон 2011/12, когато Реал вкарва на всеки 30 минути. Със сигурност и липсата на Кристиано Роналдо оказва влияние, но това не може да оправдае играта на тима, а проблемът с головата суша трябва да бъде решен час по-скоро. 

Освен това Реал Мадрид развали още една серия, продължила 29 мача в Шампионска лига. Каква е тя можете да прочетете в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички