Тревога в Реал Мадрид преди дуелите с Ливърпул


Тревога в Реал Мадрид преди дуелите с Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

2717 0

Реал Мадрид навярно ще бъде без полузащитника си Федерико Валверде в първия мач срещу Ливърпул от четвъртфиналната фаза в Шампионската лига. Уругвайският национал кара ужасен сезон откъм контузии и игра 90 минути при успеха над Селта Виго след мускулната му контузия.

Изданието Marca твърди, че Валверде изпитва сериозен дискомфорт в същата зона и травмата може да го извади за първия дуел с английския шампион.

Все пак за срещата на 6-и април се очаква Зинедин Зидан да разчита на Каземиро, който пропусна реванша с Аталанта заради наказание. Ако Валверде участва в този мач пък и бъде декориран, то той ще пропусне реванша на „Анфийлд”, докато Ферланд Менди е също на един картон от бъдещо наказание.

Феде Валверде има три гола и 1 асистенция в 25 мача за „лос меренгес” през сезона, но само 10 от тези мачове за му като титуляр в Ла Лига. А защо друг футболист на Реал напусна лагера на Германия, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички