Третодивизионен? Барселона наказан със супергол от "слабак" с българин (ВИДЕО)


Третодивизионен? Барселона наказан със супергол от "слабак" с българин (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1549 0

Испанският шампион Барселона затвърждава нетолкова добрата си форма през тази кампания. Каталунците извадиха големия късмет за Купата на Краля, като на осминафиналите срещнаха най-слабия поне на хартия отбор. Става въпрос за третодивизионния Унионистас де Саламанка.

Тимът поднесе сензацията на турнира до момента, като отстрани елитния Виляреал в миналата фаза. Любопитен факт пък е, че българинът Борислав Ивайлов Станков, познат като Слави, бе титуляр срещу "жълтата подводница" само дни, след като се бе разписал и срещу дублиращия отбор на Барселона.

Срещу каталунците нападателят Слави остана на резервната скамейка, но неговите съотборници шокираха именития си съперник. Те откриха резултата след малко над половин час игра. Това се случи чрез Гомес (31-ва минута).

Унионистас шокира Барселона с изящен гол

Барселона срещу Унионистас за Купата на Краля

Попадението бе изключително красиво, като той намери топката от въздуха в наказателното поле, за да се стигне до зрелищния гол. Можете да го видите чрез кадрите по-долу в материала.

Любопитното е, че Унионистас създаде и няколко други по-добри атаки, чрез които можеше да се разпише. Все пак разликата в класите си каза думата и футболистите на Шави успяха да изравнят още преди почивката. Точно след опасна атака за домакините гостите организираха опасна контраатака.

Феран Торес получи топката в крака и напредна много бързо, като противниковият бранител не успя да го достигне и той излезе очи в очи с вратаря. Испанецът умело пусна топката по земя покрай него и изравни резултата. Следете Унионистас - Барселона НА ЖИВО (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички