Треньор пропищя от Барселона, след като остана 4 месеца без заплата


Треньор пропищя от Барселона, след като остана 4 месеца без заплата
Снимка: Getty Images/Guliver

2978 0

Един от треньорите към отборите по електронни спортове на Барселона - Лукас Рохо, шокира Испания в четвъртък с личната история, която разпространи чрез социалните мрежи. 

Ето го отбора на Рохо

Оказа се, че специалистът е работил безвъзмездно през последните четири месеца, след като каталунците му не са платили нито цент от заплатата му. През цялото време той харчил от личните си спестявания, но Адът е "разширил" до краен предел в днес. 

Признението на треньора

"Ще обобщя малко, за да разберете в какво положение се намирам с отбора. В Ада съм от близо 4 месеца.и той всеки ден се разширява, а днес стигна предела.  

На теория в четвъртък беше последният платежен прозорец за месеца. Обикновено клубът прави преводи на 15-о число и в последната седмица от месеца, както всички големи компании.

Към 29 февруари все още не съм получил нито едно евро от FC Barcelona, подобно на послдните 3 месеца. Аз работя и още си чакам парите.

Това е първият път, когато ми се случва нещо подобно в клуб за електронни спортове и честно казано не знам как да се справя със ситуацията. Не знам как да ръководя отбора, не знам как да продължа напред, защото всеки ден става все по-сложно. 

Пиша този текст, защото пожертвах часове на стрийминг, положих всичките си усилия, за да гарантирам, че тези 5 деца имат шанс да достигнат VCT и това става невъзможно за мен. Не знам какво решение да взема или какво да правя. 

Не искам да напускам отбора, защото обичам тази група и искам те да стигнат до VCT. Обещал съм го на себе си и на тях, но се озовах в ситуация - 4 месеца да харча спестяванията си. През цялото време спрях да стриймвам и направих МНОГО жертви, за да придвижа този отбор напред, въпреки че не получих нито цент. Ето защо не искам да продължа - никой не прояви интерес към момчетата или към мен", пише специалистът в социалните мрежи. 

Вижте кой е фаворит на Гуардиола за треньор на Барселона!

Още: Деко вечеря с агентите на Ерлинг Холанд, не отрече, че са говорили за него

Барселона ще прати занижена оферта на Манчестър Сити за Кансело, разчита на натиск от играча и агента

Изненадващ обрат: Гави може и да вземе участие на Евро 2024

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички