Тактиката на Бенитес - всеки да прави каквото си иска


Тактиката на Бенитес - всеки да прави каквото си иска

1801 0

Рафаел Бенитес категорично е доволен от начина, по който неговите футболисти са реагирали след поражението с 0:4 от Барселона.

Реал Мадрид спечели с 4:3 гостуването си в Лвов на Шахтьор (Донецк), като водеше с 4:0, но в последните 15 минути допусна 3 гола и едва не се прости с победата. Бенитес отчете грешките, но е доволен от представянето до последния четвърт час на срещата.

"Направихме достатъчно обстоен анализ. Срещу Шахтьор искахме да реагираме на терена и го направихме. Движихме топката, имахме положения и вкарахме голове. След това допуснахме и грешки, но съм доволен от първите 75 минути", заяви Рафа на пресконференция днес.

Той настоя, че няма проблем с нито един футболист, особено с изразилия гласно недоволството си Хамес Родригес.

"Повтарям, щастлив съм да имам в състава толкова качествен футболист като Хамес Родригес. Надявам се да играе на топниво във всички мачове. Да, имаме някои контузени, но ще се справяме с наличното. В защитната линия имам достатъчно доверие на Начо и Пепе", каза Бенитес относно защитата.

Той коментира и проблемите в нападение, като настоя, че Роналдо, Бейл и Иско имат пълна свобода да правят каквото си искат в предни позиции.

"Не съм казвал на Бейл да играе отляво. Не съм казвал и на Кристиано да застава в центъра на атаката, нито на Иско отдясно. Имат свободата да сменят своите места. Бейл и Кристиано могат постоянно да сменят позициите си", заяви Бенитес относно "тактиката" си в нападение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички