Със световните квалификации идват и притесненията за Зидан


Със световните квалификации идват и притесненията за Зидан
Снимка: Getty Images/Guliver

843 0

Примера Дивисион, както и повечето европейски първенства, излиза в кратка почивка, за да се изиграят част от световните квалификации за Мондиал 2018. Сега обаче започват и притесненията за треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан, след като 16 от 24-та му футболисти от първия отбор са повикани в националните си тимове.

Серхио Рамос, Иско, Начо, Дани Карвахал, Алваро Мората, Марко Асенсио, Тони Кроос, Гарет Бейл, Хамес Родригес, Кейлор Навас, Кристиано Роналдо, Пепе, Лука Модрич, Матео Ковачич, Каземиро и Марсело са футболистите, които напуснаха лагера на "белия балет" вчера.

"Когато всички играчи се върнат, започват новите ми притеснения. Ще трябва да изиграем девет мача в рамките на 28 дни, което ще е трудно", отбеляза френският специалист.

През април те ще се изправят срещу Алавес, Леганес, Атлетико, Спортинг, Барселона, Депортиво и Валенсия в Ла Лига, като това ще бъде и последният им поход към титлата в Испания.

Като добавка те имат и мачове с Байерн (Мюнхен) от 1/4-финалите на Шампионска лига, а целта пред тима е да се превърне в първия тим в историята на турнира на богатите, който защитава трофея си.

Най-големите притеснения за Зидан са дали някои играчи ще се върнат с травми и кои ще са те, тъй като в тази част от сезона той се нуждае от всичко най-добро, с което "кралския клуб" разполага. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички