Съдят лидер с над 300 мача в Ла Лига: Опипва по гърдите и целува папагал маскот (ВИДЕО)


Съдят лидер с над 300 мача в Ла Лига: Опипва по гърдите и целува папагал маскот (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1855 0

Поради доста нетрадиционна изява бившият капитан на Селта Виго Хюго Мало ще се изправи пред съда в Барселона. Испаенцът е юноша на Селта и прекара там близо 15 години в професионалния футбол, а в тях записа общо 448 мача за тима (над 300 от които - в Ла Лига), като в края бе същински лидер на тима.

През миналото лято осъществи трансфер в Бразилия, но делата му от иберийската страна продължават да го преследват. Той трябваше да се яви в съда през миналата година, но делото бе отложено и вече се проточва пет години.

Мало е съден заради свое действие от 2019 година по време на гостуването на Селта срещу Еспаньол. Тогава той си позволява да опипа и целуне единия маскот на домакините, а под костюма е видимо, че е жена. Секунди преди това пък се разминава единствено с ръкостискане с другия маскот, който е мъж.

Съдят играч с над 300 мача в Ла Лига заради сексуално посегателство току преди мач

Още: "Опитах се да я питам": Кайл Уокър призна за "идиотските" си решения и грозната изневяра

От полицията в Каталуния обясняват какви са претенциите на Ана, която е била маскотът и която има претенции:

"Когато Хюго Мало отива да поздрави маскотите, той първи подава ръка на мъжа, както обикновено се прави. Но когато достига госпожица Ана, която по това време играе ролята на папагал маскот, слага ръцете си под костюма и докосва гърдите ѝ.

Според обвинителят, Хюго е хванал гърдите ѝ с ръка и е започнал да прави движения" - информират от полицията. За първи път Ана свидетелства през юни 2019 години. Футболистът отрича и още през 2019 иска делото да бъде захвърлено, но това не се случва.

По думите му на видеото не се вижда никакво подобно движение от негова страна, като допълва, че е бил наясно, че мачът се излъчва по телевизията и че има много камери. Вижте кадрите чрез прикаченото видео по-долу в материала.

Още: За 1300 кг кокаин: Куинси Промес отива "на топло" за 9 години?

Е, прочухме се: Популярна медия снима филм на "Армията" за скандалния Грегъри Акселрод

Култово! Ерлинг Холанд с голям гаф в интернет, без да иска направи дете популярно (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички