Съдията, който Меси отказа да поздрави, ще свири дербито с Атлетико


Съдията, който Меси отказа да поздрави, ще свири дербито с Атлетико
Снимка: Getty Images/Guliver

1199 0

Дербито между Атлетико (Мадрид) и Барселона в идната събота обещава да е интересно, но и да не се мине без скандали. На тази мисъл навежда съдийското назначение за мача - главен рефер на "Ванда Метрополитано" ще бъде Хесус Хил Мансано, който е добре познат на феновете на Барселона.

През април тази година 34-годишният Мансано свири финала за Купата на Краля между Севиля и каталунския тим (0:5). Година по-рано, февруари 2017-а, същият съдия ръководи полуфинала в същия турнир между Барселона и Атлетико (1:1). Тогава Хил показа на играчите на двата тима общо 11 жълти и 3 червени картона.

Но най-интересният мач с негово участие бе през септември тази година. Тогава в края на каталунското дерби Барселона - Жирона (2:2) Лионел Меси отказа да се поздрави с рефера, тъй като бе много недоволен от работата му. Припомняме, че на "Камп ноу" каталунците още в 35-ата минута останаха с човек по-малко.

С 24 точки след 12 кръга в първенството Барселона е лидер в класирането, докато "дюшекчиите" с точка по-малко заемат третото място. Припомнете си какво се случи с този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички