Съблекалнята на Реал Мадрид вече изглежда необичайно празна (СНИМКА)


Съблекалнята на Реал Мадрид вече изглежда необичайно празна (СНИМКА)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1952 0

За първи път от сезон 1979/1980 екипът с №7 в Реал Мадрид е без притежател. Легендарната тениска на "Сантяго Бернабеу" са носили някои от най-големите имена в историята на клуба. Между 1980 и 1986 е на гърба на Хуанито, след което 10 години Емилио Бутрагеньо радва с нея феновете. В средата на 90-е години клубната легенда Раул я облича, за да отиде тя за Кристиано Роналдо през сезон 2010/2011.

Сега обаче нещата са различни. И докато този момент имаше опашка от желаещи да облекат №7 в тима, за момента шкафчето в съблекалнята седи празно. Някъде там, между Начо и Тони Кроос зейна огромна дупка, след като образът на Кристиано бе свален. Снимка, която в продължение на осем години седеше до числото 7, сега вече не е там.

В съблекалнята на европейския клубен шампион има едно празно място и президентът Флорентино Перес трябва да намери начин да го запълни. Не просто с "някакъв" футболист, а със следващата суперзвезда на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички