Световните специалисти, които отказаха да поемат Реал преди Лопетеги


Световните специалисти, които отказаха да поемат Реал преди Лопетеги
Снимка: Guliver/GettyImages

1997 0

Изключително интересна информация публикува вестник "AS" в неделя. Испанското издание обяви, че Хулен Лопетеги е бил последният избор на Флорентино Перес за треньор на Реал Мадрид. Президентът на "белия балет" е избрал селекционера на Испания като "спасителна мрежа", а преди това куп треньори са отказали на строителния магнат.

Първи в списъка на Перес е бил Маурисио Почетино - мениджърът на Тотнъм. Той неведнъж е подсказвал, че има желание да работи в Реал Мадрид, но в същото време настоя Перес да се разбере максимално бързо с ръководството на "шпорите". Преговорите в крайна сметка не завършиха с успех за Реал, а аржентинският специалист остана начело на лондончани.

Друго сериозно име, което отказа да наследи поста на Зинедин Зидан, е Масимилиано Алегри. Имаше сериозни спекулации, че италианецът ще напусне Ювентус, но преди месец подписа нов договор, а освен това получи и Криститано Роналдо в своята селекция.

Кои са другите имена, които отказаха на Реал Мадрид - вижте в галерията на Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички