Суперзвезда на Барселона отива в Манчестър Юнайтед?


Суперзвезда на Барселона отива в Манчестър Юнайтед?
Снимка: Gulliver/Getty Images

3968 0

Немислимото може да стане факт и суперзвездата на Барселона Неймар да премине в Манчестър Юнайтед още при следващия летен трансферен прозорец. Това мнение изрази испанският анализатор и журналист на Sky Sports Гийем Балаге, който е един от най-добрите в своята професия.

Причина за това е желанието на бразилския нападател да стане най-добрият футболист на планетата. Според него, ако остане в Барселона, той винаги ще е в сянката на Лионел Меси и няма да може да продължи своето развитие.

Ръководството на Манчестър Юнайтед пък е наясно с мотивите на Неймар и вече приготвя оферта на стойност 139 милиона паунда, която ще бъде отправена през лятото на 2016 година.

"Неймар чувства, че ако остане в Барселона, никога няма да бъде №1 в света. В последните месеци той планира следващия си ход и най-вероятно ще обмисли преминаване в Манчестър Юнайтед. Причината е, че Лео Меси е все още на 28 години и има доста време преди да спре да играе за Барселона. Това е мотивът на Неймар да търси друго продължение на своята кариера", заяви Балаге в обосновката си защо Неймар ще напусне през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички