Суарес към Бартомеу: В никакъв случай Коутиньо няма да отсяда в хотел


Суарес към Бартомеу: В никакъв случай Коутиньо няма да отсяда в хотел
Снимка: Getty Images/Gulliver

2096 0

След по-малко от един час официално Филипе Коутиньо ще стане играч на Барселона. Бразилецът премина медицински прегледи, като стана ясно, че има контузия, която ще забави дебюта му за каталунците.

Все пак той ще бъде представен и пред феновете в ранния следобяд на днешния ден, а след това ще има и официална пресконференция пред медиите.

Интересна информация разкриха от клуба преди минути. Няколко часа преди Ливърпул и Барселона да си стиснат ръцете за сделката и Коутиньо да се качи на самолета за Барселона, другата бивша звезда на мърсисайдци Луис Суарес е имал разговор с президента на клуба Хосеп Мариа Бартомеу.

Бартомеу е разкрил пред част от лидерите на Барселона, че във всеки един момент се очаква Коу да поеме към каталунската столица, като от клуба ще се заемат с това да намерят подходящ хотел за техничаря и неговото семейство. В този момент Суарес се е обърнал към собственика на тима с думите:

"Не, господин президент, няма нужда да търсите хотел за Филипе. Аз вече имам подходящ дом за него и семейството му", казал уругваецът, като се очаква в първите няколко дни семейството на Коутиньо да остане при добрия си приятел от престоя на "Анфийлд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички