Суарес каза какво е да задминеш Роналдо и защити Неймар


Суарес каза какво е да задминеш Роналдо и защити Неймар

1810 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес изрази радостта си от факта, че успя да изпревари бразилеца Роналдо по брой голове за каталунците в един сезон.

В последния мач на тима срещу Депортиво (Ла Коруня) уругваецът вкара 4 гола. Общо за сезона той има 49 гола в 48 мача. Така Суарес вече има гол повече от Роналдо, който игра за испанския тим през сезон 1996/97. Суарес е втори в класацията в историята на клуба. Рекордът принадлежи на Лионел Меси, който вкара 73 гола през сезон 2011/12.

"Чувствам се привилегирован и горд да задмина Роналдо. Да изпревариш такъв велик футболист, който е направил много за световния футбол, е привилегия", заяви нападателят, цитиран от "Sky Sports".

"Много искахме да спечелим, защото дълго време не успявахме. Беше болезнено да губим, но със спечелването на трите точки започнахме да се чувстваме по-добре", допълни той.

"Ние сме хора, а не машини, така че при нас има възходи и падения. Жалко е, че феновете обвиниха за нашите неуспехи Неймар. През миналата година спечелихме всичко и никой не каза, че заслугата за това е на Неймар, а сега всички скочиха срещу него", каза още Суарес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички