Суарес доволен и на асистенциите, но вярва, че головете ще дойдат


Суарес доволен и на асистенциите, но вярва, че головете ще дойдат

994 0

Уругвайският нападател Луис Суарес продължава да демонстрира висок дух, въпреки че няма голове за новия си отбор Барселона. Суарес, който дойде през лятото от Ливърпул, се нуждаеше от осем мача в Ла Лига, за да открие головата си сметка, но това не го притеснява.

Той заби първото си попадение в Примера преди седмица в мача със слабака Кордоба, а двата му гола в три мача в Шампионската лига едва ли са повод за утеха. Но самият той е наясно, че бавното му навлизане в испанския футбол се дължи до голяма степен и на наказанието, наложено му от ФИФА заради ухапване на противник по време на Световното първенство в Бразилия през лятото.

"Естествено, че съм от тези нападатели, които обечат да вкарват и съм го правил във всеки един отбор, в който съм играл.Но аз ще бъда по-щастлив, ако отборът печели важните си мачове без значение дали съм се разписал или не. Да, не съм много резултатен до момента, но съм уверен, че с помощта на съотборниците головете ще дойдат", заяви Суарес.

"А и понякога да направиш една добра асистенция е по-удовлетворяващо отколкото да вкараш на празна врата", коментира Луис Суарес пред официалната страница на клуба.

Двуседмичната пауза в Примера дивисион приключва на 4-и януари, когато каталунците гостуват на Реал сосиедад. След това пък са домакини на Елче на 8-и януари в мач за Купата на страната.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички