Стъпка по стъпка - обявиха официално как се провали трансферът на Де Хеа


Стъпка по стъпка - обявиха официално как се провали трансферът на Де Хеа

2118 0

Трансфер на Давид Де Хеа в Реал Мадрид и Кейлор Навас в Манчестър Юнайтед няма да има. Това стана окончателно ясно днес, след като "кралския клуб" съобщи, че няма да подава жалба към ФИФА за некоректно отношение от страна на "червените дяволи" по време на последните часове от трансферния прозорец.

"Белия балет" излезе с официална декларация за това как точно е пропаднал трансферът на Де Хеа.

Ето я и цялата истина:

1. Манчестър Юнайтед не пожела да започне каквито и да е преговори за Давид Де Хеа преди вчера сутринта.

2. Реал Мадрид, въпреки всички трудности да бъде осъществена подобна сделка само за един ден, се съгласи да започне преговори.

3. Когато Манчестър Юнайтед се съгласи да преговаря вчера, ни беше заявено, че искат в сделката да бъде включен Кейлор Навас, с чиито представители вече са били водени преговори.

4. Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед бързо стигнаха до съгласие за трансферите на двамата играчи. След като беше изготвена нужната документация, оставаше достатъчно време тя да бъде обработена. Реал Мадрид изпрати документацията в 13.39 часа местно време.

5. Манчестър Юнайтед изпрати своите забележки по контрактите за двата трансфера едва 8 часа по-късно - 21:43 испанско време, както и няколко модификации. Тъй като не бяха особено важни, веднага ги приехме, за да можем да регистрираме двата трансфера преди края на трансферния прозорец.

6. Реал Мадрид, след като подписа с Де Хеа, изпрати подписаните договори в 23:32 часа местно време и Манчестър Юнайтед трябваше да изпрати същите документи веднага.

7. Манчестър Юнайтед стигна до окончателно съгласие с представителите на Кейлор Навас в 23:53 часа испанско време и в това време са изпратени документите на Навас, за да бъдат подписани.

8. Манчестър Юнайтед въведе детайлите по трансфера на Давид Де Хеа в 00:00 часа испанско време. Реал Мадрид получи цялата документация в 00:02 часа местно време, но трансферният период вече беше приключил.

9. В 00:26 испанско време комисията за регистрация на трансфери към ФИФА призова Реал Мадрид да попълни детайлите за трансфера на Давид Де Хеа, тъй като прозорецът в Англия е все още отворен. Реал Мадрид предпочете първо да изпрати документацията на местната лига с идеята, въпреки че клубът беше наясно, че трансферният период е приключил.

10. Накратко, Реал Мадрид направи всичко възможно като клуб да приключи трансферите на двамата играчи в срок.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички