Стоичков: В Реал Мадрид има твърде много его, което го убива


Стоичков: В Реал Мадрид има твърде много его, което го убива

1461 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков прогнозира, че Барселона ще победи Реал Мадрид в предстоящия двубой между двата тима. Бившият футболист на каталунците заяви, че представянто на "Кралският клуб" зависи основно от Кристиано Роналдо и че в тима има прекалено много его, което ги води към бездната.

Пред испанския вестник "AS" Стоичков не пропусна да коментира и непрекъснатите сравнения, които се правят между Меси и Роналдо.

"Не може да подлагате под съмнение качествата на нито един от двамата. Меси е там, където трябва да бъде, а Кристиано преминава през труден период, но всички футболисти имат трудни моменти. Може би сравненията с Меси му влияят, но не знам какво се случва в главата му. Меси мотивира съотборниците си, а ако Роналдо не вкарва, това се отразява на целия отбор", сподели Стоичков и добави: "Разликата между двамата е, че Меси е на нивото на Пеле, Марадона и Кройф, а това, което дразни Роналдо, са сравненията му единствено с Меси".

Относно мястото на португалеца в Реал Мадрид, Камата заяви: "Трябва да питате Флорентино Перес за неговото бъдеще. Рано или късно, Кристиано ще бъде продаден. Не знам дали се нуждаят от пари, но ако е така, сега е добър момент да се разделят с него".

Стоичков сподели и мнението си за наставника на Реал Мадрид Карло Анчелоти "Той е добър човек и треньор. Той добре знае към какво се стреми. Въпреки това Реал никога няма да има своя Фъргюсън, тъй като в този клуб има твърде много его, което ги убива. Продължавайки да работят по този начин, те ще се окажат в бездната"

Реал Мадрид беше на крачка от сензационно отпадане от Шампионската лига, записвайки загуба у дома от Шалке с 3:4. Тимът отпадна от Купата на Краля, а в испанското първенство се представя неубедително в последните си мачове, като отстъпи първото място на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички