Стоичков разкри защо Фернандо Торес му е слабост


Стоичков разкри защо Фернандо Торес му е слабост

2334 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков, който прави име и в спортната журналистика, разкри защо е изискал специална среща с нападателя на Атлетико (Мадрид) Фернандо Торес. Камата изразил желание да види испанеца по време на визитата си на "Висенте Калдерон" с цел да интервюира наставника Диего Симеоне.

"Много съм привързан към Фернандо, защото в едно интервю обяви, че иска да прилича на мен и аз съм му идол", разкри Камата пред испанските журналисти. Той засипа с похвали колегата си Симеоне.

"Той е един от най-добрите треньори в света, харесвам го, той е един воин. С характера, който имаше като играч, успя да постигне много и като треньор. Той е войник, човек, който никога не се предава", коментира Стоичков.

"Не знам дали има проблеми със стомаха, но никога не съм го виждал седнал на пейката. Това има огромно значение. Играчите виждат как треньорът им преживява всяко действие на терена. А това помага. Когато види един треньор да седи и да дъвче дъвка, играчът тръгва по същия път", каза още той.

Камата похвали и отбора на Атлетико. "Имат много добри играчи, не суперзвезди. Това не означава, че са лош отбор, а точно обратното. Те са много конкурентни. Всеки играч знае какво да прави. Това е един добре обмислен и подготвен да спечели всичко отбор", анализира Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички