Стана ясно бъдещето на Иван Ракитич


Стана ясно бъдещето на Иван Ракитич
Снимка: Getty Images/Guliver

4199 0

Ръководството на Барселона подготвя провеждането на съвещание, на което ще бъдат определени играчите, които трябва да бъдат продадени. На него ще присъстват президентът на клуба Хосеп Мария Бартомеу и треньорът Ернесто Валверде.

Испанският гранд иска да "разтовари" бюджета си за заплати, за да си осигури пари за нови попълнения през лятото. Вестник AS разкрива кой освен капитанът Лионел Меси е "неприкосновен" за ръководството и няма да бъде продаван. И това е халфът Иван Ракитич, който в последно време е свързван с трансфер в Интер.

Според испанския вестник Валверде настоява хърватският национал да остане в отбора и вижда в него неразделна част от новия отбор, който ще се гради за следващия сезон. През изминалия сезон Ракитич влезе в топ 5 на играчите на каталунците, които най-често са били на терена. Той изпревари по този показател нападателите Лионел Меси и Луис Суарес. 31-годишният хърватин изигра 54 мача за Барселона във всички турнири. А какво е бъдещето на защитника Самуел Юмтити вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички