Срамна загуба на Реал Мадрид - шампионът обърнат от слабак!


Срамна загуба на Реал Мадрид - шампионът обърнат от слабак!
Снимка: Guliver/GettyImages

3401 0

Реал Мадрид записа може би най-срамната си загуба, откакто отборът беше поет от Зинедин Зидан. Шампионът на Испания допусна шокираща загуба от новака Джирона с 2:1, въпреки че до почивката водеше с 0:1.

"Белия балет" играеше добре и уверено през първата част, като Роналдо и Бензема отново се надпреварваха кой да пропуска повече положение. Все пак обаче Иско даде аванс на своите малко след 20', а домакините удариха греда към края на първото полувреме - 0:1.

На почивката на терена се появи Начо, който смени получилия травма Варан. Резервата беше направен за смях от Стуани, който с прост финт го излъга, остана сам срещу вратаря и реализира за 1:1 в 54'.

Само 4 минути по-късно удар на Стуани беше избит от Касия, но топката отпиде при Мафео. Той опита удар, който се оказа неточен, но се озова в Порту, който между Рамос и Ашраф засече с пета - 2:1, макар и да останаха съмнения за засада.

До края на мача Реал Мадрид стигна до гол, но той беше отменен, а положенията пред Асенсио и Роналдо, които се откриха, не бяха реализирани - втора загуба за "белия балет" в шампионата.

Това прави разликата между шампионите и Барселона цели 8 точки, и то след само 10 кръга. Освен това за "кралете" тепърва предстоят тежки мачове, докато Барселона вече изигра част от най-тежките си гостувания за сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички