Солари: В историята на Реал спадовете са много по-малко от върховете


Солари: В историята на Реал спадовете са много по-малко от върховете
Снимка: Getty Images/Guliver

920 0

Наставникът на Реал Мадрид Сантиаго Солари говори пред медиите преди домакинството на „Сантиаго Бернабеу“ срещу Райо Валекано от 15-ия кръг на Ла Лига. Той анализира и тежката загуба от ЦСКА Москва в Мадрид с 0:3. 

"Дали вярвам в този отбор? Как да не вярвам в Реал, след 116 години, 13 Купи на Европа и толкова много титли и легенди? Със сигурност вярвам. Реал спечели 4 от последните 5 Шампионски лиги и все още се държим във всички надпревари, в които участваме. Във футбола има спадове и върхове. В историята на Реал спадовете са много по-малко от върховете и успехите", заяви той.

"Все още анализираме загубата от ЦСКА Москва. Беше полезен мач за нас. Имаше важни неща. Някои играчи трябваше да починат малко, а други се нуждаеха от минути. Завършихме първи, което беше най-важното. Трябва да направим още подобрения. Разбира се, че най-важното е винаги да се печели", каза още Солари.

Той коментира и Иско и това, че отказа да вземе капитанската лента по време на двубоя с московчани. "Иско? Разбирам вашата работа. Понякога се фокусирате твърде много върху дадени детайли. Нашата работа е мачът утре. Надявам се на подкрепа от нашите фенове. Спечелихме 10 от 8 мача – това е пътят. Иско е един мъдър човек, професионалист. Надяваме се да продължи да дава най-доброто от себе си. Винаги обаче някой трябва да остане извън състава, това е математиката на футбола".

Междувременно стана ясно, че Реал Мадрид договори една от големите звезди на Ривър Плейт - ето кой е футболистът

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички