Солари преди "Ел Класико": Всички в отбора имаме една цел - финал


Солари преди "Ел Класико": Всички в отбора имаме една цел - финал
Снимка: Getty Images/Gulliver

1120 0

Наставникът на Реал Мадрид Сантиго Солари говори преди утрешното "Ел Класико", като обяви, че фокусът на всички играчи е насочен към този двубой.

"Очаква ни много хубав мач. Това е най-голямото Ел Класико в испанския футбол. Испания е голямата столица на световния футбол в момента. Футболът е още един елемент, който прави Испания толкова страхотна страна. Нашият фокус е на 100% върху предстоящия мач. Изцяло сме фокусирани върху утрешния мач. Абсолютно всички сме обединени с една много ясна цел – да се класираме на финала и да се насладим на играта, за която сме се трудили много. Трябва да работим усилено, за да се класираме за финала“, коментира Солари.

"Във футболистите не съществува страх от Лионел Меси. Те знаят какво означава да се изправят срещу него. Знаем, че е възможно да бъдат постигнати три резултата, но ние винаги излизаме за победа. Играчите трябва да усещат удоволствие от играта. Все още не съм взел решение кой ще играе като ляв бек.

"Съотборниците на Винисиус му помагат много. Той демонстрира невероятния си талант. Ние се опитваме да му помагаме максимално много. Винисиус е момче, което възприема много. Нашият единствен сигурен титуляр е публиката, от която очакваме отново страхотна подкрепа", допълни наставникът. 

Вече е ясен е съдията, който ще ръководи сблъсъка, а той има много любопитна статистика - вижте я.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички