Солари отговори на Иско и посочи какво го свързва с треньора на Атлетико (Мадрид)


Солари отговори на Иско и посочи какво го свързва с треньора на Атлетико (Мадрид)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1940 0

Наставникът на Реал Мадрид Сантиаго Солари говори преди дербито на Мадрид срещу Атлетико на "Уанда Метрополитано".  "Дюшекчиите" са на две точки пред градския си съперник и това се явява битка за второто място. Естествено, не бе подмината и темата с Иско.

"Работим всеки ден, за да подобряваме отбора. Играчите се подготвят много сериозно за всеки мач. Мората? Уважението към съперника не се изразява в радостта при голове. Няма проблем да се зарадва. Иско напусна тренировката заради болки в гърба. Ще преценим за него по-късно. Относно това, че той е резерва и неговите думи към Рубен де ла Ред мога да кажа - всеки футболист трябва да се готви на 100%, за да може да помага на отбора. В момента отборът е добре и се готви, така че да може да доминира над всеки мач", каза Солари.

"Винисиус е афектиран от случилото се с Фламенго. Това е неговият дом, нормално е. Това са много тържни новини за всички. Изпращаме нашите съболезнования за семействата на засегнатите. Какви са приликите и разликите между мен и Симоне? Сравненията не са подходящи. Уважавам го. Той бе мой съотборник в националния отбор на Аржентина, както и треньор в Сан Лоренсо. Беше прекрасен опит да се състезаваме един до друг. Със сигурност този мач ще бъде много хубав. Нещото, което ни свързва е, че обичаме да се състезаваме", заяви още Солари.

След "Ел Класико" Реал загуби халф за поне три седмици - ето кой е футболистът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички