СНИМКА: Азар дебютира със сензационен номер


СНИМКА: Азар дебютира със сензационен номер
Снимка: Getty Images/Gulliver

10117 0

Най-скъпият трансфер в историята на Реал Мадрид - Еден Азар, най-накрая дебютира с фланелката на "белия балет". Това стана тази вечер в мача срещу Байерн Мюнхен, който беше загубен с 1:3, но белгиецът се понрави с изявите си, въпреки че все още е далеч от отлична спортна форма.

По-интересен беше номерът, с който той игра срещу баварците. Той се появи на терена с №50, като избра необичайният номер, за да почете 50-годишнината от първата човешка стъпка на Луната, дело на Нийл Армстронг.

Това само засили спекулациите с кой номер ще играе бившият ас на Челси, след като считаният за "сигурен" №23 беше зает от Менди в срещата, а друго ново попълнение - Лука Йович, избра №18. Едно е сигурно - Еден Азар няма да играе с №50, тъй като в Ла Лига са позволени единствено номерата от 1 до 25 включително. По всяка вероятност той изчаква да се разнищи ситуацията около Мариано Диас, който трябва да бъде продаден това лято и да освободи №7.

Междувременно след загубата от Байерн, Зидан разкри изненадващи подробности за трансфера на Гарет Бейл (подробности четете в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички