Смъртни заплахи застигнаха Серхио Рамос


Смъртни заплахи застигнаха Серхио Рамос
Снимка: Getty Images/Guliver

2563 0

Вече започна сезон 2018/2019 във всички големи първенства, но коментарите около финала на Шампионска лига не свършват. По-точно - най-коментираната тема в момента е контузията на Мохамед Салах от Ливърпул, която той получи след единоборство с капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос.

Вчера тимът на Испания се изправи срещу Англия на "Уембли" и Луис Енрике дебютира с победа с 2:1. Това бе и първото появяване на Рамос на английска земя след драмата във финала през май. По време на срещата той бе често освиркван от почти целия стадион, а след двубоя бранителят разкри, че е получавал и смъртни заплахи.

"Чувах как ме освиркваха, но знам как да преодолея това и да не ми влияе на играта. Очаквах обаче друго посрещане. Хората помнят само това, което се случи във финала, но аз помня и друго. Помня смъртните заплахи, които семейството ми, децата ми получиха.

Хората на стадиона може би го приемат като шега, но за нас това не е така. Казах го преди и пак го казвам - съвестта ми е чиста и няма да обяснявам повече", заяви Рамос след срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички