Следващият "галактико" в Реал Мадрид зависи от...


Следващият "галактико" в Реал Мадрид зависи от...

1374 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес вече се цели в новия "галактико", който ще привлече през летния трансферен прозорец. Преди година строителният магнат наруши въведената от него тенденция и на "Бернабеу" така и не пристигна звездно попълнение, а за треньор беше избран Рафаел Бенитес.

Сезонът се очертаваше като пълен провал, но испанският треньор беше заменен от Зинедин Зидан, а Реал Мадрид завърши годината на две точки от титлата в Примера дивисион и с 11-та европейска клубна купа.

Най-значимите трансфери до момента през 2016 година

Сега Перес вече гледа към трансферния пазар, но пред вестник "Marca" той коментира, че всички трансфери в Реал зависят от един човек - Зинедин Зидан.

"Винаги е трудно да вземеш някого. Ще говоря със Зидан, защото нашето задължение е да сме по-добри с всяка изминала година. Зидан ще реши дали имаме нужда от някого и дали той е по-добър от наличните футболисти", заяви строителният магнат в интервю за испанската медия.

СЛЕДЕТЕ ВСИЧКО ИНТЕРЕСНО НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ В SPORTLIVE.BG

"Погба е много добър играч, но в халфовата линия имаме 6-ма много добри играчи. Определено Погба ми харесва, но за подобен трансфер е добре да има клаузи за разтрогване, в противен случай е много, много трудно. Ако е свободен за трансфер, то ние ще се опитаме да го привлечем", каза още Перес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички