След Севиля - Барселона: Два проблема при каталунците


След Севиля - Барселона: Два проблема при каталунците
Снимка: Guliver/GettyImages

11918 0

Барселона показа подобрена игра в двубоя срещу Севиля и успя сравнително лесно да спечели едно от най-тежките гостувания в Испания, но и без цената на две травми, които могат да навредят на тима, който набира скорост във втората половина на сезона. 

Младият плеймейкър Педри беше изваден принудително от игра, след като получи травма в глезена в заключителните минути на мача и нямаше как да продължи. Според информация от Испания, младокът се е прибрал в хотела, в който е отседнал отбора, с патерици и във видимо недобро състояние. Очаква се в неделя да му бъдат направени по-обстойни прегледи. 

Проблем с контузия има и друг от младите играчи на тима - Роналд Араухо. Той пропусна няколко мача на тима заради травма, а днес влезе от пейката, за да замени Жерар Пике. Само няколко минути след появата си обаче Араухо трябваше да напусне, тъй като контузията му се възобнови. Той е бил видян да накуцва на излизане от стадиона. 

Иначе "блауграна" записа 6-а поредна победа като гост в Ла Лига, като в същото време успя да се изкачи до 2-о място - с 1 точка пред Реал Мадрид, но и с мач повече. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички