След катаклизмите Барселона громи за Купата на Краля (ВИДЕО)


След катаклизмите Барселона громи за Купата на Краля (ВИДЕО)

2123 0

Въпреки проблемите през последните няколко дни, Барселона показа своите качества и разкова Елче с 5:0 за Купата на Краля и на практика е първият сигурен четвърфиналист в турнира след изиграването на първите мачове от полуфиналите.

Двубоят се игра пред една врата, като Луис Енрике даде почивка на голяма част от титулярите си, но пусна в атака Меси, Неймар и Суарес, които бяха в основата на попаденията за "блауграна".

След куп пропуски и сериозен натиск топката най-накрая влезе във вратата, след като Суарес беше изведен на добра позиция в 35', но реши да комбинира с Неймар - поредна асистенция на уругваеца и 1:0 за домакините.

Само 5 минути по-късно Суарес се отчете с отлично пласиране в наказателното поле, получи топката, размина няколко защитници и сам направи 2:0 за своите.

До края на полувремето Барса имаше още няколко шанса, като гол падна в продълженията. Неймар беше повален в наказателното поле от Роко, а Меси реализира за 3:0.

През второто полувреме Алба (56) и Неймар (60) бяха точни за Барселона, която пропусна да нанесе още по-категорично поражение на тима на Гари Родригес.

По този начин каталунците обезсмислиха реванша срещу Елче, като си осигуриха място на четвъртфиналите. В по-ранния двубой за днес Севиля надигра с 2:1 Гранада като гост и също е един от почти сигурните четвъртфиналисти в турнира.

Снощи в дербито от осминафиналите Реал Мадрид записа най-тежката си загуба за сезона, губейки на "Висенте Калдерон" от Атлетико с 2:0. 

 


All Goals- Barcelona 5-0 Elche 08-01-2015 by LiveGoalsforyou

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички