Скандал в Испания! Съдии подслушвали и шпионирали Барселона в съблекалнята


Скандал в Испания! Съдии подслушвали и шпионирали Барселона в съблекалнята
Снимка: Getty Images

8049 0

Барселона постигна важна победа над Атлетико Мадрид, но това не попречи на играчите и феновете да излеят разочарованието си срещу съдията. Освен това каталунците били шокирани да намерят един от страничните съдии пред съблекалнята си след края на мача.

Хосе Мария Санчес Мартинес отговаряше за сблъсъка, като домакинската публика на "Монжуик" почувства, че Барселона бе ощетена в много ситуации. Oсобено по отношение на обжалването на дузпа на Жоао Феликс, два фала на Мемфис Депай и собственото му блокиране Илкай Гюндоган, докато германецът беше в атака.

Според "Sport", страничният съдия Раул Кабанеро е открит пред съблекалнята на Барселона, като твърдят, че са подслушвали играчите както на полувремето, така и след мача.

"AS" допълва, че Санчес е призовал за спокойствие и проблемът е решен чрез диалог. Въпреки това те потвърждават твърденията на Sport, твърдейки, че Кабанеро е влязъл в съблекалнята на полувремето, за да направи обичайната проверка на екипировката на играча, нещо, което обикновено се извършва извън съблекалнята.

При завръщането на играчите в съблекалнята, те са останали учудени да видят, че реферите прекъсват празненствата им. Като цяло, Барселона е не само много подозрителна, но и раздразнена от действията на Кабанеро, извън решенията на терена, считайки поведението му за неприемливо. В същото време се появи и информация, че Барселона смята да продаде Роберт Левандовски през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички