Симеоне за МСН: За хората, които обичат футбола, това е прекрасно


Симеоне за МСН: За хората, които обичат футбола, това е прекрасно

1942 0

Диего Симеоне категорично отхвърли слуховете за раздор в отношенията между него и Фернандо Торес. Напоследък медиите в Испания пращат нападателя извън Атлетико, но въпреки това аржентинският специалист е категоричен, че няма проблем с иконата на "дюшекчиите".

"Феновете на Атлетико не са раздвоени между Симеоне и Торес. Те обичат и двама ни безусловно. Те искат Атлетико да побеждава. Идоли като Фернандо винаги ще са обичани," заяви Симеоне.

Той коментира днес следващия съперник на Атлетико, като в спор за първото място столичани се изправят срещу лидера и шампион Барселона.

"Отборът ни е добър. Все още сме на добра позиция, а отпаднахме от Купата, защото Селта бе по-добрият отбор в този ден. Все още сме и в Шампионската лига. Мисля, че сме в отлична форма. Наистина постът нападател е много важен в решителните двубои. Надявам се утре да видя моите нападатели в действие.

Трябва да се фокусираме върху това да опазим топ триото на Барселона в нападение, трябва ни 90 минути пълна концентрация. Хубавото при тях е, че няма ревност между нападателите. За хората, които обичат футбола, това е нещо прекрасно. Барса е най-добрият отбор в света, а тези трима нападатели показват нещо много рядко срещано", изрази своето възхищение Симеоне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички