Симеоне: Само три отбора са по-добри от моя Атлетико


Симеоне: Само три отбора са по-добри от моя Атлетико

9403 0

Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне говори пред медиите за първи път след загубата на финала на Шампионска лига от Реал Мадрид. Това се случи по време на представянето на неговата книга "Вярвай", която се очаква да стане хит в спортните среди.

Аржентинският специалист призна, че му е било много тежко да загуби за втори път такъв голям финал от градския съперник, но разкри, че е горд със своя тим, който, според него, е четвъртият най-добър отбор в света в момента.

"Говорих емоционално след финала, ние, аржентинците, сме такива, не мислим много. Спомените от болката и страданието ще ни направят още по-силни. Знам, че няма много по-добри отбори от Атлетико в този момент. Наистина е много трудно да бъдеш по-добър от Атлетико, ние винаги играем отборно. От всички страни се опитваме да се подобрим от година на година", коментира Симеоне.

"Според мен има само три по-добри отбора от моя Атлетико. Това са Барселона, Реал Мадрид и Байерн (Мюнхен), никой друг", заяви Ел Чоло, който наскоро успокои феновете, обявявайки, че ще остане начело на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички