Шеф в Барселона: Който иска да рекламира при нас, трябва да плаща добре


Шеф в Барселона: Който иска да рекламира при нас, трябва да плаща добре
Снимка: Getty Images/Guliver

1255 0

Вицепрезидентът на Барселона Едуард Ромеу сподели, че целта преди футболния клуб е да удвои приходите си и да достигне до 1,5 милиарда евро за следващите пет години.

За тази цел много важно е кой ще бъде новият спонсор, чието лого ще стои на фланелките на тима.

Борселона е с изтичащ договор с Rakuten идното лято, а целта е да се получат повече от 55 милиона евро на година, каквато е настоящата цена.

"Не правим сравнения със сегашната цена, а с тази преди пандемията. Който иска да види логото си върху фланелката на Барселона, трябва да си плати", заяви Ромеу.

"Явно и аз съм толкова заблуден, колкото и президентът. Това, което направи Меси, е напълно законно и логично, няма никаква критика към него. Но на фона на всичките неудобства, които ни причиниха, и с усилията, които положи клубът, мислех, че може да играе без пари. Защо да не го позволи Ла Лига? Съвсем нормално е един футболист да направи този акт на привързаност към клуба, към цветовете му", смята вицепрезидентът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички